Hüseyin Sarı'dan açıklama

 Hüseyin Sarı

CHP Erdek İlçe Başkanı Hüseyin Sarı, sitemizde yayınlanan bir haber ile ilgili olarak açıklama yaptı.





Tarafsız gazetecilik çizgimiz paralelinde, Hüseyin Sarı'ya yanıt hakkını aşağıda kullandırıyor ve açıklamasını yayınlıyoruz:

16.10.2012'de İNTERNET ÜZERİNDEN YAYIN YAPAN BANDIRMA MANŞET ŞAHSİ FACEBOOK HESABIMDA YAYIMLADIĞIM BİR PANKARTTAN ESİNLENEREK BİR HABER YAPILMIŞTIR. YAPILAN HABERİN ŞAHSIMLA HİÇ BİR ALAKASI YOKTUR. SÖZ KONUSU HABERLE İLGİLİ ŞAHSIMLA GÖRÜŞME DAHİ OLMADAN FACEBOOK TA PAYLAŞTIĞIM PANKART ÜZERİNDEN TAMAMEN YAZARIN YORUMLARINI İÇEREN BİR YAZIDIR.

İçerik olarak bakıldığında ise geçen Pazar günü MARMARA BİRLİK olağan üstü genel kurulunda yapılan seçim sonrasında, 162. sayılı Erdek zeytin satış kooperatifinin listede bulunmasına rağmen seçilememesi sonucunda siyasi muhalefet olarak şahsıma gün doğduğu ima edilmiştir.

Tüm kamuoyu bilmektedir ki hiçbir zaman şahsi çıkarlarımız üzerinden siyaset yapmadık bundan sonrada yapmayacağız.


Özellikle zeytincimiz için hayati önem taşıyan MARMARA BİRLİĞİ hiçbir zaman şahsi siyaset hesaplarımıza alet etmedik.

1999-2009 yılları arasında BELEDİYE BAŞKANI olduğum dönemde her zaman ve her konuda Refi Taviloğlu 'nun şahsında 162 .SAYILI ERDEK ZEYTİN SATIŞ KOOPERATİFİ VE MARMARA BİRLİĞE DESTEK OLDUM.

Özellikle 1999 sonrasında birlik başkanlığından istifa etmek zorunda kalan KAMURAN YILANLIOĞLU yerine vekalet eden REFİ TAVİLOĞLU nun, sonrasında yapılan genel kurulda İLK DEFA BİRLİK BAŞKANLIĞINA SEÇİLMESİ İÇİN GEREKLİ GİRİŞİMLERİ BİZZAT BEN YAPTIM. 10 yıl boyunca da ben görevde bulunduğum sürece REFİ TAVİLOĞLU' nun BİRLİK BAŞKANLIĞI devam etmiştir.

2009 sonrasında benim yerel seçimi kaybetmem sonrasında meydana gelen gelişmeler de tüm kamuoyunun önünde cereyan etmektedir.

Siyaseten en güçlü olduğum ERDEK BELEDİYE BAŞKANLIĞIM süresince hiç bir müdahale yapmadığım 162 Sayılı Erdek zeytin satış kooperatifinin kasım 2011 yılında yapılan olağanüstü genel kuruluna bizzat aday oldum.

Seçim sürecinde ve seçim gününde yaşanan olaylar tüm zeytin üreticimizin ve kamuoyunun malumudur.

Her şeye rağmen geçtiğimiz hafta yapılan MARMARA BİRLİK olağan üstü genel kurulunda ilçemizden bir temsilcinin seçilmesi için elimden gelenide yaptığım yine kamuoyu tarafından bilinmektedir.

Erdek listeye delege iradesi dışında siyasi baskı ile alınmıştır. Siyasi baskı sonucunda listeye giren Erdek orada siyasi baskıyı kurabilen kişi tarafından temsil edilmeliydi.

Ancak yine siyasi hesaplar için kuklalar kullanılmıştır. Bu nedenle de Erdek kaybetmiştir.

Seçimi kazanan yönetime, yönetim kurulu başkanı HİDAMET ASA' ya başarılar dilerken gerçekleştirmiş olduğu DEMOKRATİK KONGREDEN DOLAYI TEBRİK EDİYORUM.

UMARIM ERDEK'TEKİ SİYASİ UNSURLAR DEMOKRATİK KONGRENİN NASIL YAPILDIĞINI GÖRMÜŞLERDİR.”






Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 23.2 ° / 11.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı